JADŁOSPIS 07 - 20.06.2024

cena zestawu dwudaniowy obiad - 22 zł + (2 zł pojemniki jednorazowe)

zupa - 6 zł + (pojemnik jednorazowy 1 zł)

drugie danie - 19 zł + (pojemnik jednorazowy 1 zł)

+(komplet sztućców jednorazowych 1 zł)

 tel. 884 - 975 - 599

 

1 dzień (piątek 07.06.24)

 

Zupa – żurek (1,8,9)

II danie – ziemniaki,

- kotlet jajeczny (1,2,6)

- mizeria (6)

 

2 dzień (sobota 08.06.24)

 

Zupa – pomidorowa z ryżem (8,6)

II danie – kasza gryczana,

- pieczeń rzymska (1,2)

-ogórek kiszony

 

3 dzień (niedziela 09.06.24)

 

Zupa – rosół z lanymi kluseczkami (1,2,8)

II danie – ziemniaki,

- pierś z kurczaka panierowana (1,2)

-surówka z kapusty pekińskiej

 

4 dzień (poniedziałek 10.06.24)

 

Zupa – kapuśniak z białej kapusty (8)

II danie – pierogi leniwe (1,2,6)

 

5 dzień (wtorek 11.06.24)

Zupa – kalafiorowa (6,8,9)

II danie – ziemniaki,

- mięso wieprzowe w sosie (1)

- surówka z buraków

 

6 dzień (środa 12.06.24)

Zupa – grysikowa (1,8,9)

II danie – ziemniaki,

- kotlet schabowy (1,2,6)

- kapusta biała

 

7 dzień (czwartek 13.06.24)

 

Zupa – szczawiowa (6,8,9)

II danie – kasza jęczmienna (1),

- gulasz wieprzowy, (1,8,9)

- ogórek konserwowy (9)

 

8 dzień (piątek 14.06.24)

 

Zupa – brokułowa (6,8,9)

II danie – ziemniaki,

- dorsz smażony (1,2,3)

- marchewka z chrzanem

 

9 dzień (sobota 15.06.24)

 

Zupa – zupa węgierska z zacierką (1,2,8,9)

II danie – gotowana potrawka z kurczaka z warzywami (1,6,8)

 -ryż na sypko

 

10 dzień (niedziela 16.06.24)

 

Zupa – zupa ryżowa (8)

II danie – ziemniaki,

- pierś z kurczaka sote,

- fasolka szparagowa w bułce tartej (1)

 

11 dzień (poniedziałek 17.06.24)

 

Zupa – pieczarkowa (6,8,9)

II danie – ziemniaki

- karczek w sosie pieczeniowym (1)

- sałatka szwedzka (9)

 

12 dzień (wtorek 18.06.24)

 

Zupa – grochowa (8,9)

II danie – gotowane łazanki z mięsem i kapustą (1,2)

 

13 dzień (środa 19.06.24)

 

Zupa – krupnik (1,8,9)

II danie – ziemniaki

- kotlet mielony (1,2)

- buraczki zasmażane

 

14 dzień (czwartek 20.06.24)

 

Zupa – jarzynowa (8,9)

II danie – kopytka z gulaszem i sosem pieczarkowym (1,2,6)

- kapusta czerwona

 

 

 

 

 

Powrót do góry